112

Scooterkørere forskrækkede pige - da mor ville hjælpe, stjal de hendes taske

Arkivfoto: Michael Bager
Annonce

Odense: En 29-årig kvinde fra Odense har anmeldt et tyveri på Kertemindestien til Fyns Politi. Ifølge anmeldelsen cyklede kvinden og hendes datter på stien onsdag morgen omkring klokken 8.30, da de blev overhalet af en hurtigtkørende scooter.

Den kørte ifølge kvindens anmeldelse så hurtigt, at datteren, som cyklede ved siden af hende, blev forskrækket og væltede på sin cykel. Kvinden stod af sin egen cykel og smed den på stien for at hjælpe sin datter, og det udnyttede de to personer på scooteren ifølge anmeldelsen.

Føreren af scooteren vendte på stien og kørte tilbage til uheldsstedet - ikke for at hjælpe pigen, som var væltet på sin cykel, men for at tage hendes mors sorte taske af mærket Adax. Derefter kørte de to på scooteren væk.

Kvinden har beskrevet de to som unge drenge, mørkhårede og af anden etnisk oprindelse end dansk. De var begge iført sorte jakker.

Oplysninger om sagen kan gives til Fyns Politi på telefon 114.

Annonce
Forsiden netop nu
112

Lig fundet i Munke Mose af dykkere: Formentlig den forsvundne Mark Corneliussen

Annonce
Annonce
Annonce
Klumme

Dagen i dag: Prins Charles havde tre separate affærer

1994 Prins Charles havde tre separate affærer med Camilla Parker Bowles. To før han giftede sig med Diana og en tredje, da han følte, at ægteskabet med Diana for alvor var gået i stykker, Det fremgår af journalisten Jonathan Dimblebys biografi, som prins Charles selv har godkendt. Det britiske dagblad Sunday Times bragte i går uddrag af biografien, hvoraf det fremgår, at Charles som ung flådeofficer første gang havde en affære med Camilla i 1972. Det andet forhold til Camilla havde han, da hun var blevet gift med Andrew Parker Bowles i slutningen af 1970-erne. Forholdet sluttede kort tid før, at han i 1981 giftede sig med Diana. I slutningen af 1986 eller begyndelsen af 1987 vendte Charles sig igen imod sin gamle flamme. 1969 Den nyanlagte Sundbrovej i Svendborg, Svendborgsundbroen samt landevejen Vindeby-Rudkøbing-Spodsbjerg skal klassificeres som hovedlandevej. Strækningen er med i trafikminister Ove Guldbergs lovforslag om visse hovedlandevejsstrækninger, der blev fremsat i Folketinget i går. Hovedlandevejen Odense-Svendborg – A9 – er for øjeblikket optaget i vejregistret som løbende gennem Svendborg ad Odensevej til Fåborgvej og Vestergade, hvor hovedvejen ender. Denne strækning foreslås nedlagt som hovedlandevej samtidig med, at Sundbrovejen til Svendborgsundbroen, selve broen og strækningen over Tåsinge, Siøsundbroen og Langelandsbroen nord om Rudkøbing til Spodsbjerg optages som hovedlandevej. 1944 I aftes gennemførtes den tidlige lukketid kl. 17 for mange odenseanske butikkers vedkommende, blandt andet købmændene. Formålet med den tidlige lukketid er, at den skal hjælpe med at spare på elektriciteten, og der også at være gode udsigter til, at det vil hjælpe. I hvert fald konstaterede man på elektricitetsværket, at forbruget dalede væsentligt mellem kl. 17 og kl. 18. Fra forbrugerkredse er der dog fremsat en del indvendinger mod den tidlige lukketid. En selverhvervende husmoder siger således, at hun ikke ved, hvornår hun skal handle ind, da hendes kontor først lukker kl. 17, og at spisepausen kun er en halv time. Om morgenen er der ikke tid til indkøb på grund af huslige gøremål.