Fyn

Sympatien fortsætter: Endnu en filantrop donerer penge til Jytte og Poul Erik, der blev fuppet af svindler

Jytte Carlsen kunne tirsdag afhente 5.000 kroner på avisen. Onsdag kunne hun tage turen igen, da endnu en pengegave ventede. Foto: Christian Nordholt
Jytte og Poul Erik Carlsen mistede hele deres opsparing til en svindler, der tog fusen på dem. Det har vakt sympati i en sådan grad, at parret nu har modtaget to anonyme pengedonationer. Hustruen, Jytte Carlsen, er meget taknemmelig og rørt, fortæller hun til avisen.
Annonce

I slutningen af september mistede Jytte og Poul Erik Carlsen fra Odense 10.000 kroner, da en telefonsvindler havde held til at lokke koder til netbank og NemID ud af Jytte Carlsen.

Selvom ægteparret var flove over, at de faldt for svindelnummeret, valgte de at stå frem og fortælle deres historie i avisen. Parret forklarede, at selvom 10.000 kroner ikke er mange penge, var det alt, de havde.

- Det er ikke fordi, vi forventer, at der kommer nogen og starter en indsamling for os. Men vi vil meget gerne gøre andre opmærksomme på, at der findes mennesker, der er så skammelige, at de snyder sig til andres penge på den måde, sagde Poul Erik Carlsen dengang til avisen.

Det endte med at belønne sig. Tirsdag bragte Fyens Stiftstidende nyheden om, at en anonym avislæser donerede 5.000 kroner til ægteparret. Nu har endnu en donor, der også ønsker at være anonym, meldt sig på banen. Denne gang med 3.000 kroner.

- Jeg synes, det er synd for dem. Og jeg har råd til at betale de 3.000 kroner uden, at der bliver slået hul i bunden, siger julemand nummer to, som den anonyme giver gerne vil kaldes.

Meget taknemmelig og rørt

Jytte Carlsen er overvældet, da hun modtager de gode nyheder.

- Hold da op. Det er da utroligt. Jeg er ikke helt kommet mig over det andet endnu, men det er da helt fantastisk, at der findes så mange flinke mennesker. Jeg er så taknemmelig og så rørt, siger en tydeligt påvirket Jytte Carlsen.

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce
Annonce
Annonce
Klumme

Dagen i dag: Prins Charles havde tre separate affærer

1994 Prins Charles havde tre separate affærer med Camilla Parker Bowles. To før han giftede sig med Diana og en tredje, da han følte, at ægteskabet med Diana for alvor var gået i stykker, Det fremgår af journalisten Jonathan Dimblebys biografi, som prins Charles selv har godkendt. Det britiske dagblad Sunday Times bragte i går uddrag af biografien, hvoraf det fremgår, at Charles som ung flådeofficer første gang havde en affære med Camilla i 1972. Det andet forhold til Camilla havde han, da hun var blevet gift med Andrew Parker Bowles i slutningen af 1970-erne. Forholdet sluttede kort tid før, at han i 1981 giftede sig med Diana. I slutningen af 1986 eller begyndelsen af 1987 vendte Charles sig igen imod sin gamle flamme. 1969 Den nyanlagte Sundbrovej i Svendborg, Svendborgsundbroen samt landevejen Vindeby-Rudkøbing-Spodsbjerg skal klassificeres som hovedlandevej. Strækningen er med i trafikminister Ove Guldbergs lovforslag om visse hovedlandevejsstrækninger, der blev fremsat i Folketinget i går. Hovedlandevejen Odense-Svendborg – A9 – er for øjeblikket optaget i vejregistret som løbende gennem Svendborg ad Odensevej til Fåborgvej og Vestergade, hvor hovedvejen ender. Denne strækning foreslås nedlagt som hovedlandevej samtidig med, at Sundbrovejen til Svendborgsundbroen, selve broen og strækningen over Tåsinge, Siøsundbroen og Langelandsbroen nord om Rudkøbing til Spodsbjerg optages som hovedlandevej. 1944 I aftes gennemførtes den tidlige lukketid kl. 17 for mange odenseanske butikkers vedkommende, blandt andet købmændene. Formålet med den tidlige lukketid er, at den skal hjælpe med at spare på elektriciteten, og der også at være gode udsigter til, at det vil hjælpe. I hvert fald konstaterede man på elektricitetsværket, at forbruget dalede væsentligt mellem kl. 17 og kl. 18. Fra forbrugerkredse er der dog fremsat en del indvendinger mod den tidlige lukketid. En selverhvervende husmoder siger således, at hun ikke ved, hvornår hun skal handle ind, da hendes kontor først lukker kl. 17, og at spisepausen kun er en halv time. Om morgenen er der ikke tid til indkøb på grund af huslige gøremål.